İTFAİYE HAREKETE GEÇTİ

İTFAİYE HAREKETE GEÇTİ

Buz sarkıtlarının vatandaşın can ve mal güvenliğini tehdit etmemesi için itfaiye harekete geçti. Düzce?de binaların çatılarında oluşan buz sarkıtları itfaiye ekipleri tarafından titizlikle temizleniyor.

Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerine çıktığı Düzce?de çatılardan sarkan buzlar ve kar birikintileri vatandaşlar için tehlike oluşturmaya başladı.

Kamu kurumları ve kalabalık alanlarda yürütülen çalışmalar ile sarkan buzların kırılarak bir yaralanmaya sebebiyet vermesinin önüne geçiliyor. Bir itfaiye aracının görevlendirildiği çalışmalarda itfaiye erleri bazen çatılara çıkarak, bazen pencerelerden bazen de merdiven ile buzları kontrollü şekilde kırarak indiriyor. 

 

İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekipler, buz sarkıtlarını kırarak tehlikeyi ortadan kaldırıyor. Çatılarda uzunluğu 1 metreyi bulan dev buz sarkıtlarını kırmak için yolu trafiğe kapatan zabıta ekipleri de yoğun güvenlik önlemleri altında buzları temizliyor.

Buz sarkıtlarının ölümlere davetiye çıkarmaması için tehlikeyi ortadan kaldırmak amacıyla yapılan çalışmalarda oluşturulan özel ekipler başta camiler olmak üzere bir çok yerde buz temizliği yaptı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.