DURAĞA PARKA AF YOK

DURAĞA PARKA AF YOK

Şehir merkezinde özellikle otobüs duraklarına yapılan parklara emniyet geçit vermiyor. Bu kuralı ihlal eden resmi plakalı zabıta aracı da olsa polis affetmedi, zabıta aracı çekilmekten kurtulamadı.

Yapılan onca uyarı ve kesilen cezalara rağmen otobüs duraklarına park eden sürücüler akıllanmıyor. Trafik ekipleri sürekli denetimlerde bulunurken bugün eski Bolu Caddesindeki bir durakta ilginç bir olay yaşandı. Bu kez kuralı ihlal eden normal vatandaş değil, Yığılca Belediyesi?ne ait resmi plakalı zabıta aracıydı.

 

Trafik ekipleri, otobüs durağına park eden açları denetlerken, umarsız sürücülerin yaptığı parklanmalar otobüslerin durağa yanaşmasını engelliyor. Duraktaki parklanmalar nedeniyle otobüsler  dizi halinde yolda kalırken, trafik kilitleniyor, diğer sürücüler de mağdur oluyor.

Trafik ekipleri bugün yine hatalı park edenlere acımadı. Ancak bu kez kuralı ihlal eden resmi plakalı bir zabıta aracıydı. Yığılca Belediyesine ait araç durak yakınına  park edince polis ayrıcalık tanımadı ve araca ceza yazdı. Zabıta aracı çekici ile duraktan kaldırıldı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.