TAŞLI 2016?YI DEĞERLENDİRDİ

TAŞLI 2016?YI DEĞERLENDİRDİ

DESKKOP Başkanı Ertan Taşlı, 2016 yılında Düzce esnafına 22 milyon liralık kredi kullandırıldığını söyledi, bu azımsanacak bir rakam değil? dedi.

Düzce Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi (DESKKOP) Başkanı Ertan Taşlı, 2016 yılının genel bir değerlendirmesini yaptı.

Türkiye?nin 2016?da geçirdiği zorlu süreçten söz eden Taşlı, ? Biz büyük bir millet olduğumuz hem esnaf camiamız olarak hem millet olarak birlik içinde bu hainlere gereken cevabı verdik? dedi.

2016 yılında esnafın derdine derman olan krediler verildiğini söyleyen Taşlı, azımsanmayacak bir rakamla esnafın 22 milyon liralık kredi kullandırıldığını ifade etti.

 

 

Taşlı, ? 2016 yılında kullandırılacak esnaf kredileri için gerekli olan başvuruların tamamını ödedik. Esnaflarımız bundan faydalandı. Sadece geçmiş dönemlerde yaşadıkları ödeme zorlukları ve sicil bozuklukları ile bu kredileri kullanamayan arkadaşlarımız oldu. Yine 2016 yılında üst limiti 30 Bin lira olan faizsiz krediler kullandırıldı. Biz Düzce olarak bu krediden 362 arkadaşımızı faydalandırdık. 11 milyon liralık rakamı faizsiz kredi olarak esnafımıza verdik. Düzce merkez sınırları içinde 22 milyon liralık krediyi esnaflarımıza kullandırdık. Bu gerçekten azımsanacak bir rakam değil.? Dedi.

Ülkemizin üzerine oynanan bütün oyunlara rağmen ekonomik manada dirayetli ve güçlü Türkiye olduğunu söyleyen Taşlı, 2017 yılında da esnafın sermayelerini güçlendirmesi, ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

DESKKOP Başkanı Ertan Taşlı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü de unutmazken, basın toplantısının sonunda gazetecilerle pasta kesti ve hatıra fotoğrafı çektirerek günlerini kutladı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.