300 ŞİKAYET GELDİ

300 ŞİKAYET GELDİ

Cumayeri Belediyesi bünyesindeki beyaz Masa?ya 2016 yılında 300 şikayet geldi. Ancak bu şikayetlerin çoğu ne yol ne su ile ilgili. Şikayetlerin büyük bölümünü başıboş köpekler, hurdacılar ve hafriyatçılar oluşturdu.

Cumayeri  halkının belediye hizmetlerine en kolay şekilde ulaşmasını sağlamak amacıyla 2012 yılında kurduğu Beyaz Masa 7-24 hizmet vermeye devam ediyor. Cumayeri Belediyesinde  bulunan Beyaz masa birimi ile bir çok belediye hizmeti merkez binaya gitmeye gerek kalmadan vatandaşa sunuluyor.

 

 

Geçtiğimiz yıl beyaz masaya 300 şikayet geldi. Ancak bu şikayetler beklendiği gibi ne yol, ne su ne de sosyal hayatla ilgili değildi. Vatandaşların bir çoğu 2016 yılında sokak köpekleri, hurdacılar ve hafriyatçılardan şikayet etti.

Beyaz masaya yapılan şikayetler titizlikle incelendikte sonra çözüm için gerekli yerlere iletilirken, sokak hayvanları konusunda, ilçeden köpeklerin toplanarak Düzce?de barınağa getirildiği öğrenildi. Vatandaşın şikayetine yol açan hurdacılarla ilgili olarak zabıta ekiplerinin denetimde olduğu bildirilirken, hafriyatçılarla ilgili şikayetler için ise ilgili kurumların denetim yaparak cezai işlem uyguladığı kaydedildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.