VALİ?DEN 10 OCAK ORGANİZASYONU

VALİ?DEN 10 OCAK ORGANİZASYONU

Vali Zülkif Dağlı, basın ile birliktelik içinde Düzce için çalışacaklarını söyledi, ? basın bizim gözümüz kulağımız? derken, idarecilerin yapamadıklarının da basın tarafından bildirilmesini istedi.

Vali Zülkif Dağlı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Düzce basını ile kahvaltıda buluştu. İl Jandarma Komutanı Yılmaz Özdemir ve İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz?in de eşlik ettiği kahvaltıya Düzce ve Akçakoca basını katıldı.

 

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erol Tayhan  yaptığı konuşmada, gazetecilerin devlet millet birlikteliliğinin tezahürü olduğunu söylerken, gazetecilerin milleti temsil ettiğini belirtti. Gazeteciler ise 10 Ocak ile ilgili konuşmalarında Düzce için hem idarecilerin hem gazetecilerin birlik beraberlik içinde hizmet etmesi gerekliliğini dile getirdi.

Düzceli fotoğraf sanatçısı Lütfi Şimşek Vali Zülkif Dağlı?ya,  bir Japon dergisinde yayınlanacak olan Düzce?nin doğal güzelliklerinden oluşan bir tabloyu hediye ederken, Vali Dağlı gazetecilerle sohbet etti.

Vali Dağlı, ?nerdeyse hepinizle bir aile gibi olduk? derken, basının idarecilerin gözü kulağı olduğunu söyleyerek, basından bir istekte bulundu. ? Bizim yapamadıklarımızı da bize bildirsinler? şeklinde konuştu.

Vali Dağlı, ? 3,5 ay oldu ben göreve başlayalı. Gerek Akçakoca gerek Düzce ekibinden tanımadığım arkadaşımız yok gibi. Bu çok güzel. Bu birlikteliği hep beraber sürdüreceğiz. bugün bir ortak yönümüz daha var. 10 Ocak aynı zamanda İdareciler Günümüz. Birkaç Kaymakamımızı Külliye?deki programa gönderdik. Ne yapıyorsak, ülke için, ilimiz içi, halkımız için birlikte yapıyoruz. Siz bizim görmeyen gözümüz, duymayan kulağımızsınız. Bizim göremediğimiz hususu sizler görüyorsunuz.Basından bir de istediğimiz bizim yapamadıklarımızı da bize bildirsinler. Her şey aklımıza gelmeyebilir.her şeyi yazmakla da olmaz. Bizim makamımı halkımıza zaten açık basına da her zaman açık.İletişimle de bize her zaman iletilebilir. Önemli olan ilimiz için hep birlikte ne yapabiliriz. Önemli olan belli bir seviye içinde bunların yapılması. Devlet millet birlikteliği en güzel şekliyle sağlanıyor. Bu jandarma ve Emniyet Müdürlüğümüzün birlikte yaptığı bir uygulama en güzel örneğiydi.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.