OKUL SAATLERİ DEĞİŞECEK Mİ?

OKUL SAATLERİ DEĞİŞECEK Mİ?

Kış saati uygulamasına geçilmemesi ile birlikte Valilik geçtiğimiz hafta mesai saatlerinde düzenlemeye gitmişti. Bu düzenleme sabah karanlıkta okula giden öğrencilerin en çok merak ettiği okul saatleri değişecek mi sorusunu akıllara getirmişti. İşte o merak edilen soruyu Vali Zülkif Dağlı?ya sorduk.

Düzce Valiliği geçtiğimiz hafta gelen şikayetleri dikkate alarak mesai saatlerini değiştiğini açıkladı. Kış saatine geçilmemesi ile birlikte gelen bu düzenleme  henüz hava aydınlanmadan okul yoluna çıkan çocuklar ne olacak sorusunu akıllara getirdi.

Mesai saatlerinde değişiklik yapılması talimatı veren Vali Zülkif Dağlı?ya okul saatlerinin değişip değişmeyeceğini sorduk.

 

 

Vali Dağlı, ?Bunu Okullarımıza bırakıyoruz. Milli eğitim, okullarımız kendi içinde yaralarlar. Bu çünkü detay bir konu. Öğrencilerimiz için nasıl kolay olacaksa öyle devam edecek. Bizim için fark eden bir unsur yok.? Dedi.

Vali Dağlı?nın bu açıklamasıyla birlikte gözler Milli Eğitim Müdürlüğüne çevrildi. Milli Eğitim Bakanlığının bu konuyla ilgili olarak bir süre önce yaptığı açıklamada, ders saatlerinin illere gönderilen talimat yazılarıyla birlikte değiştirilebileceğini duyurmuştu.

MEB tarafından yayımlanan genelgede "ilk ders zilinin geç çalması" için düzenleme yapmak isteyen valilerin, kendi illeri için değişiklik yapabileceği ifade edilirken, Vali?nin Milli Eğitime talimat vererek okul saatlerinde değişikliğe gidilmesini sağlaması bekleniyor.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.