KESKİN: MEMLEKET MESELESİ

KESKİN: MEMLEKET MESELESİ

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Anayasanın Ak Partinin değil memleket meselesi olduğunu söyledi, Türkiye'de yaşayan yaklaşık 80 milyon insanın Nisan'ın ilk haftasında tutumunu göstereceğini vurguladı.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla Akçakoca Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

 

Keskin, Cemiyet Başkanı Soner Şen'den basın-yayın çalışmaları hakkında bilgi alarak ilçedeki çalışmalarda her zaman kendilerine destek vereceklerini belirtti.

Keskin, ilçeye yaptığı ziyarette, önce Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ettiğini ifade ederek, muhtarların sorun ve isteklerini dinlediğini ardından esnaf ziyaretleri ile vatandaşlarla sohbet ettiğini aktardı.

Keskin, gazetecilerin Anayasa Değişikliği hakkındaki sorularına yanıt olarak, daha önce Türkiye'de birçok görüşmenin ve çalışmanın bir sonuca bağlanamadığını belirterek şöyle konuştu:

"Daha önceki yıllarda biz, bu anayasanın değiştirilmesi ile ilgili çalışmalar yaptık. 2011 yılında TBMM'de kurulan komisyonda siyasi partiler anlaşma sağlayamadı. Halkımız 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde iktidara AK Parti'yi yakıştırdı ve iktidar yaptı. Seçim beyannamemizde de 'Biz bu anayasa ile çalışmak istemiyoruz, yeni yüzyıla uygun bir anayasa çalışması yapılmasını taahhüt ediyoruz' dedik. Şimdi bu yönde çalışmalarımız sürüyor."

Keskin, Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatı ile mecliste komisyon çalışması yapıldığını aktararak, Anayasa meselesinin AK Parti?nin değil, memleket meselesi olduğunu söyledi.

"Komisyon çalışmalarına CHP ve HDP karşı çıktılar. Gösterdikleri tutum için MHP'nin Genel Başkanı ve tüm teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Anayasa meselesi AK Parti meselesi değil, memleket meselesidir. Şuandaki anayasa, bizim kalıplarımıza uymuyor. Dün akşam da bu değişiklik teklifi 338 oy ile meclisten geçirildi. Ülkemiz için hayırlı olsun." 

Yapılması planlanan seçimde halkın iradesini ortaya koyacağını ifade eden Keskin, şöyle devam etti:

"Halkın iradesinin dışında hiç bir irade, AK Parti teşkilatlarınca tanınmamıştır. Bu yapıyı da 15 Temmuz'da tüm dünyaya göstermiştir. Türkiye'de yaşayan yaklaşık 80 milyon insan Nisan'ın ilk haftasında tutumunu gösterecektir. Yeni ayasanın yapılması ile inşallah, Türkiye daha demokratik daha huzurlu ve daha güvenli ve bürokrasinin daha az olduğu bir ülke olacak. Önümüzdeki yıllarda Türkiye, dünyanın en büyük devletlerinden bir tanesi olacak. Bu yolda 14 yıldır çalışmalarımız da devam ediyor."

Ziyarette, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Dergah Akça, İGM Başkanı Dursun Çakır, Kadın ve Gençlik Kolları da hazır bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.