KESKİN GAZETECİLERİ AĞIRLADI

KESKİN GAZETECİLERİ AĞIRLADI

Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin bugün Düzce basınını ağırladı. Keskin, sohbet sırasında gazetecilerin toplum için önemine vurgu yaptı, yeni Anayasa  için saha çalışmalarına ağırlık vereceklerini söyledi.

Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Düzce basını ile kahvaltıda buluştu. Kahvaltıya İl Yönetim Kurulu üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı da katıldı. Basın mensupları ile sohbet eden Keskin Gazeteciler Gününü kutladı, Türkiye ve Düzce gündemi üzerine sohbet etti.

? Gazeteciler bizim için önemli insanlar? diyen Keskin, toplumun haber alma kaynaklarının açık olması için gazetecilerin canla başla mücadele ettiğinin belirtti, ? Kanın ve gözyaşının bittiği daha güzel bir Türkiye?de buluşmak istiyoruz? şeklinde konuştu.

Anayasa ve referandum için 1 haftadır saha çalıştıklarını söyleyen Keskin, MHP?nin Anayasa değişikliğine verdiği desteğin önemli olduğunu belirtti.

Keskin, ? referandum çalışmaları başlayacağı için hem ziyaretlerimizi çoğalttık, bu saatten sonra saha çalışmalarımızı biraz daha yoğunlaştıracağız. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli?nin de Anayasaya destek vermesi çok ciddi bir olay hem Türkiye için hem dünyaya mesaj olarak önemli olduğunu düşünüyoruz. Siyaseten farklı şeyler düşünebiliriz ama memleket meselesi ve milli menfaatlerde ayrı düşünmemizi gerektirmez. Anayasanın oylanmasında ve geçmesinde MHP ile birlikte çalışıyoruz. Sahada da belki aynı şeyleri konuşacağız ama ayrı ayrı çalışacağımızı düşünüyoruz. Genel merkezimizden de bu anlamda bir bilgi almadık. Ayı 24?ün de İl Başkanları toplantımız olacak. Bununla alakalı görüş alışverişinde bulunacağız.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.