TSO MECLİSİNDEN ÖNEMLİ HİZMET

TSO MECLİSİNDEN ÖNEMLİ HİZMET

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyelerinin, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü?ne 5 adet araç hibe etme yönünde aldıkları karar bugün hayata geçirildi. Araçların anahtar teslimi düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeleri geçtiğimiz aylarda aldıkları kararla, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü?nün hizmetlerinde kullanılmak üzere 5 adet araç hibesi için ortak görüşe vardılar. Araçların alınmasının ardından anahtar teslimi için tören düzenlendi. Törene Vali Zülkif Dağlı, İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Ödemir, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, TSO Başkanı Fahri Çakır, TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, TSO Meclis üyeleri ve Düzce İl Emniyet Müdürlüğü personeli katıldı.

 

ARKAMIZDAN VURACAK KİŞİLERDEN TEMİZLEDİK

Vali  Zülkif Dağlı, törende yaptığı konuşmada araç hibesinin özellikle son dönemde oldukça önemli olduğuna dikkat çekerek, artık emniyette güvenilir kişiler olduğunu vurguladı.

Vali Dağlı, ?Son dönemde devlet, millet iş birliğinin en güzel göstergesi oldu. Emniyet personelimiz sayı olarak azalmış olabilir. Ancak artık güveneceğimiz insanlar var. Büyükelçi suikastında da gördüğümüz gibi arkamızda durup arkamızdan vuracak kişilerden emniyetimizi temizledik. Bu yüzden bu araç hibesi oldukça değerli? dedi.

 

AZ PERSONELLE ÇOK İŞ

Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, personel olarak sayılarının azaldığına dikkat çekerek, ?az personelle çok iş yapıyoruz? dedi.

Deniz, ?Bizler son dönemde personel sayısı olarak azaldık. Ancak mevcutta ki personellerimiz güveneceğimiz insanlar ve içlerinde vatan, millet sevgisi daha ağır basıyor. Bu sebeple araç eksiğimizin de giderilmesi bizi memnun etti. Az personelle çok iş yapıyoruz. Bunun için araç parkımızın geniş olması gerekiyordu. Ben vatan aşkı ile hizmet eden personellerimizi kutluyorum? şeklinde konuştu.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Çakır ise silahla gerçekleşmeyen darbenin ekonomik olarak gerçekleşmeye çalıştığına dikkat çekerek ?15 Temmuz?da vatan aşkı ile yanan emniyet güçlerimiz ve vatandaşlarımız darbeye izin vermedi.? Dedi.

Konuşmaların ardından araçların alınmasında katkısı olan TSO Meclis üyelerine teşekkür belgesi verildi. Daha sonra TSO?nun aldığı 5 aracın anahtarları görevli polis memurlarına teslim edildi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.