AKÇAKOCA'DA GÜZEL BULUŞMA

AKÇAKOCA'DA GÜZEL BULUŞMA

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, 10 Ocak?ta kutlanan Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla hem Akçakoca hem Düzce basını ile yemekte bir araya geldi.

 Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici gazeteciler için bir yemek düzenledi. Akçakoca?da bir restaurantta  düzenlenen yemeğe Başkan Yemenici?nin yanı sıra Başkan Yardımcıları, Ak Parti eski İlçe Başkanı ve İGM üyesi  İbrahim Bilgin, Akçakoca ve Düzce basını katıldı.

Başkan Yemenici gazetecileri kutlarken, ? Bazen bize kızdınız bazen biz size kızdık? diyerek, başarılı haberler yapma temennisinde bulundu.

 

 

Yemenici, ? kamuoyundaki her türlü bilgiyi tüm gerçekliğiyle milletimize yansıtma noktasında, siyasetin ya da diğer kurumların yaptığı icraatları denetleme konusunda çok önemli bir görev ifa eden değerli gazetecilerimizle bir araya gelmek istedik. Bazen tatlı günlerimiz bazen de az tatlı diyelim günlerimiz oluyor. Sizleri kızdırdığımız günler, bizim kızdığımız zamanlar oluyor, ama bunlar hayatın içinde hep olan gerçekler.Günün hangi saati olursa olsun gazeteciler gerçekten fedakarca iş yapıyor.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.