ISIRMA GERGİNLİĞİ SÜRÜYOR

ISIRMA GERGİNLİĞİ SÜRÜYOR

CHP'li bir vekilin AK Partili Muhammet Balta'yı ısırmasının ardından AK Partili isimlerden bazıları Meclis'te dün "Köpekler giremez" pankartları açtı. Açılan pankarta CHP'liler tepki gösterdi. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal meclise köpeği ile geldi.

Anayasa maddelerinin görüşmeleri sırasında Ak Parti ile CHP milletvekilleri arasında çıkan kavgada  CHP'li bir vekilin AK Partili Muhammet Balta'yı ısırmasının ardından AK Partili isimlerden bazıları Meclis'te dün "Köpekler giremez" pankartları açtı.

CHP?liler pankarta tepki gösterirken, Pankarta sinirlenen CHP'lilerden biri de Mahmut Tanal oldu. Meclis'e gelen Tanal, köpeği Dori ile basın toplantısı yaparak "Bir ülkenin medeniyet ölçüsü hayvanlara nasıl davranıldığıyla ölçülür. Köpek, Meclis'e de girecek her yere de girecek." diye konuştu.

Meclis'te süren yeni anayasa çalışmalarında CHP'li vekiller kavga çıkarmış, yaşanan arbedede CHP'li bir vekil, AK Parti Trabzon milletvekili Muhammet Balta'yı bacağından ısırmıştı.

Bu saldırının ardından AK Parti İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır "Dikkat köpek giremez" yazılı afişle Genel Kurul Salonu'nda yerini almış ve bu saldırıya tepki göstermişti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.