İLETİŞİM BİLGİLERİNE TEBLİGAT YAPILDI

İLETİŞİM BİLGİLERİNE TEBLİGAT YAPILDI

Düzce Belediyesi dedektif gibi iz sürdü, kuruma borcu olan ancak herhangi bir nedenden ödeme yapmayan 2200 vatandaş tespit edilerek borçları yapılandırıldı. Yapılandırma sürecinde 13 bin 200 vatandaşın başvuruda bulunması ise dikkat çekti.

Düzce Belediyesi tarafından, kamuya olan borçlar için 2 bin 200 kişiye başvuruda bulunmadıkları halde yapılandırma fırsatı verildi. Belediyeye borcu bulunan ancak ödemeyen ve yapılandırma için başvuru yapmayan 2200 kişi tespit edilerek yapılandırmadan faydalandırıldı. Belediyeye ait her türlü vergi ve borçları için yapılandırmaya alınan mükelleflere iletişim bilgilerine göre tebligat yapıldı. Yapılandırmada mükelleflerin borç miktarlarına göre taksitlendirme yapıldı.

 

 

Kamu alacaklarına ilişkin yapılandırma süreci içinde Düzce belediyesine ait vergi, borç ve her türlü harçlarına ilişkin yapılandırma isteyen kişi sayısı ise dikkat çekti. 13 bin 200 mükellef başvuruda bulunarak yapılandırma talebinde bulunurken, belediyeye borçlu olan kişi sayısının hiçte azımsanacak oranda olmadığı görüldü.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.