GÖZ GÖZÜ GÖRMÜYOR

GÖZ GÖZÜ GÖRMÜYOR

Zifiri karanlıkta canlarını tehlikeye atarak Düzce?nin güvenliğini sağlamaya ve korumaya çalışıyorlar. Çilimli kavşağında görev yapan jandarma ekipleri, bölgede ışıklandırma olmaması nedeniyle göz gözü görmeyen karanlıkta uygulama yapıyorlar.

Son günlerde artan terör olaylarına karşı Düzce?de hem jandarma hem emniyet güçleri halkın güven ve huzuru için gece gündüz çalışmaya devam ediyor. Şehrin belirli noktalarında ve D-100 karayolu üzerinde uygulama yapan ekipler şehre giriş çıkışları denetlemek amacıyla uygulama yapıyorlar.

 

Düzce Jandarma Komutanlığı ekipleri de D-100 karayolu Çilimli kavşağında dün gece uygulama yaptılar ancak uygulamada dikkat çeken, ekiplerin zifiri karanlıkta görevlerini yapmaya çalışmalarıydı.

Çilimli kavşağında sadece yoldan geçen araçların ve çevredeki birkaç dükkanın ışığı ortalığı aydınlatırken, Düzce halkının can güvenliğini korumaya çalışan ekipler kendi canlarını tehlikeye atıyorlar. D-100 üzerinde sadece o bölgede aydınlatma bulunmazken, yetkililerin ekiplerin işini kolaylaştırmak adına gerekeni yapması bekleniyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.