KİRLİYİZ DOSTLAR KİRLİYİZ

KİRLİYİZ DOSTLAR KİRLİYİZ

Düzce  belediyesi tarafından şehirlerarası otogar tamamlanarak hizmete girdi. Güzelliği ve kullanışlı olmasını bir kenara bırakırsak özellikle temizlik açısından hemen her noktaya konulan küçük çöp bidonları nedeniyle yerlerde bir tek çöpün bulunmaması gerekiyor.

Uzun uğraşlar ve çabalar sonunda Azmililli Mahallesi?nde Düzce Belediyesi?ne ait yeni otogar hizmete girdi. Bir otogarın temizliği o kente gelenlerin ilk izlenimleri açısından çok önemlidir. Bizde Düzce TV ekibi olarak Düzce otogarına gece gittik ve acaba temizlik var mı? diye düşünüp kameralarımızı açtık ve çevreyi kaydetmeye başladık.

 

 

Kameramıza yansıyanlar ilginçti. Saat 22,00 civarında otogarda bir temizlik görevlisi tabir yerinde ise harıl harıl temizlik yapıyordu. Bu beklediğimizin üzerinde bir hareketti ve hoşumuza gitti. Derken bankların altlarındaki çeşitli yiyeceklerin paketleri başta olmak üzere birçok çöpü gördük. Karşıya baktık 5 yada 6 metre ileri de çöp bidonu duruyordu?Yani az bir zahmetle 5 adım atılsa çöpler gerçek yerine ulaştırılabilecekti? Hani aslan yattığı yerden belli olur demiş birileri ama insanlar oturdukları yerden belli olur demeyi unutmuşlar herhalde o dönemde yada bu dönemde?.  Bittimi derseniz yine bitmedi? yine yerlerde bu kez sigara izmaritleri vatandaş banklara oturmuş içtikten sonra atmış yere birileri gelip temizlesin der gibi?. Aklımıza bu izmarit görüntülerini görünce bu kezde zıkkım içesin demek geliyor ama, diyemiyor içimize atarak temizlikçinin gelip süpürmesini beklemekten öte bir şey gelmiyor.

                Sonuç mu ?. Sonuç açık ve net ?. kirliyiz dostlar kirliyiz?.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.