YÜKSEKTEN MANZARA BÖYLE

YÜKSEKTEN MANZARA BÖYLE

Düzce hava kirliliğinden çektiği kadar hiçbir şeyden çekmedi. Hava kirliliği olmasa Düzce aslında yüksekten  baktığınızda pırıl pırıl, manzarası ile albenisi bile olan bir yerleşim yeri. İşte özellikle kışın pek rastlamanın mümkün olmadığı temiz havada Düzce?nin gece güzelliğini görüntüledik.

 Senenin bir çok gününü hava kirliği ile mücadele ederek geçiren Düzce?de son birkaç gündür havanın temiz olduğunu görünce, bizler de hep kötü hava haberi yapmayalım da  birazda Düzce?nin geceleri yükseklerden nasıl göründüğünü izleyicilerimize aktaralım istedik.  Puslu ve kirli havada adeta sis ve duman altında kalan Düzce pırıl pırıl görüntüsü ile bizleri mest etti.

Çıktık kalıcı konutların en tepesine?. Kimilerine göre aşıklar tepesi?. Kimilerine göre manzaraya bakarak çakır keyf olunacak yer? kimilerine göre ise efkarlanacak  bir mekan? kim nasıl değerlendirirse değerlendirsin, Düzce havası temiz olduğundan bir başka gözüküyor tepelerden?.

Pırıl pırıl bir şehir?. hani birilerinin gözünü kapatıp ,kalıcı konutların üstüne tepeye çıkarıp gözlerini açsanız, manzarayı gösterseniz hiç de aynı Düzce  olduğunu tahmin etmez.

Dağlardan ovaya kadar ışıkların kapladığı bu alanda ki manzarayı böyle temiz havalarda izlemeye sizleri davet ediyor ve görüntülerle sizleri baş başa bırakıyoruz?.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.