9 HAİN DAHA CEZAEVİNDE

 9 HAİN DAHA CEZAEVİNDE

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı hainlere göz açtırmıyor. Terör örgütlerinin sempatizan ve üyelerine savaş açan Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı terör örgütlerine karşı soruşturmaları devam ediyor. Başsavcılığın FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında 3 kişi, terör örgütü propagandası yapmaktan 5 üniversite öğrencisi tutuklandı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı terör örgütü üyelerine göz açtırmıyor. Başsavcılık tarafından terör örgütü üyelerine karşı soruşturmalar devam ediyor. Soruşturmalar kapsamında Fethullahçı Terör Örgütü FETÖ/PDY soruşturmasında 2 polis ve 1 doktor cumhuriyet savcılığına verdikleri ifadelerin ardından çıkartıldıkları mahkemece tutuklandılar. Ayrıca daha önce FETÖ/PDY örgütünün Düzce'deki eğitim kurumlarında görev yapan bir öğretmen, Erzurum'un Oltu İlçe?sinde gözaltına alındı. SEGBİS ile sorgusunun yapılmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

 

PKK İLE DE MÜCADELE SÜRÜYOR

Başsavcılığın bir diğer eli kanlı terör örgütü PKK?ya karşı süren soruşturmalarında ise Düzce Üniversitesi öğrencisi 26 kişi Düzce Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Emniyette işlemleri biten öğrencilerden 10?u sabah saatlerinde adliyeye çıkartıldı. Çıkartılan öğrenciler Cumhuriyet Savcılığı?nda verdikleri ifadelerin ardından çıkartıldıkları mahkeme tarafından 5 öğrenci terör örgütü propagandası yapmak, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmekten tutuklandılar. 5 Öğrenci ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.