BU EKİP HİZMETTE İDDİALI

BU EKİP HİZMETTE İDDİALI

Düzce Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri İbrahim Özcan, Düzce?nin çevre illerden daha iyi sağlık hizmeti alması için çabaladıklarını söyledi, yeni devlet hastanesinin eksikleri için çalıştıklarını dile getirirken, otopark sorununu çözmek için  fidanlık arazisi ile ilgili talebin Bakan ve Valiye iletileceğini bildirdi.

Yaklaşık 2 ay önce Düzce Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri olarak göreve başlayan İbrahim Özcan bugün basınla kahvaltılı toplantıda buluştu. Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Zengin?in de katıldığı toplantıda, Basın ve sağlık kurumlarının el ele olması gerektiğini vurgulayan Özcan, Düzce?de 4 ayrı yere bölünmüş sağlık hizmetlerinin kamu kesiminde bir araya getirilmeye çalışıldığını söyledi.

 

 

SAĞLIK SEKTÖRÜNDE DAHA İLERİ GİTME ÇABASINDAYIZ

Özcan, ? Zor bir süreç ama bu süreci hızlandırarak bu günlere geldik. Herhangi bir hasta mağduriyeti oluşmadan tek bir çatı altında topladık. Eksiklerimiz vardır, bunlar için arkadaşlarımızın 7-24 çalışarak aldığı tedbirlerle kalıcı çözümlere ulaştırmaya çalışıyoruz. Amacımız, Düzce halkının, çevredeki en iyi sağlık hizmetlerine, insan gücü olarak, donanım olarak, fiziki mekan olarak daha iyi hizmete layık olduğu bilinciyle çalışmalarımız devam edecek. Orta ve uzun vadeli projelerimizi hazırlayıp bölgemizdeki mülki idare ve diğer kurumlarla paylaşarak, diyoruz ki her şeyin başı sağlık ise sağlık sektöründe  daha ileriye gitme çabasında olacağız.? Dedi.

 

ŞEHRİN ORTASINDA FİDANLIK ARAZİSİNE GEREK YOK

Hastanenin otoparkı ile ilgili bir soruyu yanıtlayan Özcan, otoparkın 400araç kapasiteli olduğunu ancak günde 4 bin araç sirkülasyonu yaşandığını vurguladı.

Özcan, ? Belediye Başkanımız hemen yolun üzerinde 400 araçlık bir açık otopark alt yapısını yaptı geçici olarak. Bizim talebimiz de fidanlık arazisinin otopark olması halinde vatandaşlar aracını oraya park ederek hemen hastaneye gelebilir. Bir de hastanenin önünde taksiciler ve satıcıların iyi bir görüntü olmadığını biliyoruz. Burası şehrin göbeği. Düğmeye bastığınızda herhangi bir yerden taksi 1 dakikada gelir. Ama oralara işgal edince vatandaş bir araç anoforu içerisine giriyor. Şehrin ortasında bir fidanlık arazisine gerek yok. Geçici olarak otopark sorununu oraya taşırsak problemimiz kalmayacaktır. Sayın Bakanımız ve Valimizle paylaşmak için dosyalarımız hazır ve gündemimizde.? Şeklinde konuştu.

Devlet hastanesi Muncurlu yerleşkesinin boşaltılmasının ardından binanın fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi olarak kullanılması için hazırlıkları yaptıklarını söyleyen Özcan, dosyayı Bakan?a sunacaklarını bildirdi.

Devlet hastanesinde branş doktoru eksiği olmadığını söyleyen Özcan, yeni atamalardan söz etti, sağlık alanında yapılacak yeni projeler olduğunu belirtti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.