ÇÜRÜMEYE TERK EDİLEN BİNA KURTULACAK MI?

ÇÜRÜMEYE TERK EDİLEN BİNA KURTULACAK MI?

Yeni  devlet hastanesinin faaliyete başlamasıyla birlikte atıl duruma geçen eski SSK polikliniklerinin ne olacağı merak edilmeye başlandı. Yıllardır atıl durumda olan çürümeye terk edilen diğer SSK binaları  için bir talep Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri İbrahim Özcan?dan geldi.

Eski SSK poliklinikleri boşaltıldı, ancak binanın ne olacağı henüz bilinmezken, aynı bahçede  bulunan 5 katlı binanın  yıllardır atıl vaziyette olduğu biliniyor.

Yeni hastanenin faaliyete başlamasıyla birlikte eski SSK poliklinik binalarının nasıl değerlendirileceği merak edilmeye başlarken, atıl durumdaki binanın akıbeine uğrayıp uğramayacağı de merak konusu oldu.

Eski SSK bahçesinde bulunan 5 katlı bina 1999 yılında yaşanan depremlerin ardından yaklaşık 16 yıldır atıl vaziyette bulunuyor. Belli noktalarda devletin kaynaklarının heba edildiği Düzce'de, eski SSK polikliniklerinin de değerlendirilmesi istenirken, daha önce bir çok kez bu binaların ne olacağı ve neden değerlendirilmediği de sorgulanmıştı.

İşte o binaları değerlendirme konusunda Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri İbrahim Özcan?dan bir talep geldi. Bugün düzenlediği basın toplantısında  eski SSk binası ile ilgili olarak da açıklama yapan Özcan, hastanenin otopark sorununu çözmek için kullanmayı talep ettikleri fidanlık arazisi ile SSK binasını takas etmeyi istediklerini söyledi.

 

Özcan, ? Eski SKK ile burayı takasa edelim diyoruz. Çünkü bu arazi bize yürüme mesafesi. Ayrı bir alana SSK yapacağımıza fidanlıkla değiş edelim, devletin bir kasasından bir kasasına geçsin. Vatandaş olarak düşünün, karşıda 300 yataklı ilave bir hastane mi olmasını istersiniz yoksa Aziziye?de mi olmasını istersiniz.? Dedi.

Özcan?ın bu talebi karşılık bulur mu, SSK binaları fidanlık ile takas edilir mi bilinmez ama, yıllardır çürümeye terk edilen ve heba olan binalar için bugüne kadar hiç harekete geçilmemesi bu girişimin de sonuçsuz kalacağını akılara getirdi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.