KÜLTÜR?DE İKİ GÜZEL PROJE

KÜLTÜR?DE İKİ GÜZEL PROJE

Düzce Kültür Eğitim Ortaokulu?nda, öğrencileri sosyal hayata katılımını sağlayan 2 projeye imza atıldı. Kısa film yarışması düzenleyen öğrenciler ayrıca sokak hayvanları için kendi elleriyle yuvalar yaptılar.

Kültür Eğitim Ortaokulu öğrencileri sınıflar arasında kısa film yarışması düzenlediler. 8 filmin katıldığı yarışmada birinci olan filmin hikayesini ise mimarları anlattı.

Öğrenciler 2 profesörün hikayesinin anlatıldığı kısa filmlerini özetlerken, filmin kostüm ve çekim aşamasında zorluk yaşadıklarını belirttiler. Öğrenciler Türkiye genelinde düzenlenen kısa film yarışmasına katılmak istediklerini söylediler.

Kültür Eğitim Ortaokulu Öğretmeni Fatma Yıldırım Killioğlu, 1 sınıfın ortaya attığı fikrin okula yayıldığını söylerken, hiçbir öğretmenin fikir vermediğini, öğrencilerin tamamen kendi fikirlerini yansıttığını vurguladı.

 

SOKAK HAYVANLARINA YUVA

Kültür Eğitim Ortaokulu öğrencileri ayrıca duyarlı bir projeye daha imza attılar. 2 sınıf birleşerek hayvanları korumak adına kedi ve köpek evleri yaptılar. Plastik leğenleri kullanan öğrenciler yaratıcılıklarını ve el becerilerini konuşturarak hayvan evlerini süslediler, sokak hayvanlarını soğuktan korumak için hazır hale getirdiler.

Öğrenciler hazırladıkları yuvaları daha sonra öğretmenlerinin eşliğinde okulun çevresindeki boş alana yerleştirdiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.