ÖZEL TÖREN DÜZENLENDİ

ÖZEL TÖREN DÜZENLENDİ

2016-2017 Eğitim Öğretim Döneminin ilk devresi sona ererken, Gençlik Merkezinde mülteci çocuklar da karne heyecanı yaşadı. Merkezde Türkçe eğitim alan 83 çocuğa karne verildi.

Düzce Gençlik Merkezinde mülteci çocuklar için karne töreni düzenlendi. Okula gidemeyen ve Halk Eğitim Merkezi ile İnsani Yardım Vakfının katkıları ile Gençlik Merkezinde düzenlenen eğitimlere katılan mülteci çocuklar, diğer yaşıtları gibi karne heyecanı yaşadılar.

 

Gençlik Merkezinde düzenlenen törenle karnelerini alan çocuklar hem heyecanlı hem sevinçliydiler.

Okula gidemeyen Mülteci öğrencilerin yaşaması gereken duygulardan birinin karne sevinci olduğunu söyleyen Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, çocuklar için Halk Eğitim ve İHH?nın desteği ile karne töreni düzenlediklerini belirtti.

Dereci, ? 83?e yakın çocuk ve gencimize burada Türkçe eğitimi ve çeşitli eğitimler verdik, okul havasını yaşasınlar istedik. Çocukların yaşamış olduğu mutluluk bize yeter diyoruz. 2. dönemde kurlarımız devam edecek ancak Türkçe ağırlıklı olacak.? Dedi.

 Düzce Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Hamza Mesut Öztürk ise, görevlendirdikleri 4 öğretmen ile derslerin gençlik merkezinde verildiğini söylerken, çocukları örgün eğitime de dahil etmek için çalışma yapacaklarını bildirdi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.