VATANDAŞ 2015 YILINDAN BERİ BEKLİYOR

VATANDAŞ 2015 YILINDAN BERİ BEKLİYOR

Kapısının önünde yağmur sularının akacağı gider olmayınca her yağmurda oluşan gölcüklerden bıkan vatandaş kendi çözümünü kendi üretti. Bağlantı yolunun bütün suları evinin önünde toplanan Sabahattin Bayram, 2015 yılında belediyeye müracaat etmesine rağmen ilgilenen olmadığını dile getirdi.

1992 yılından bu yana Koçyazı mahallesinde oturan Sabahattin Bayram?ın başı evinin önündeki yolu ile dertte. Bağlantı yolunun hemen kenarında bulunan evinin önü, her yağmurda gölet olup bütün sular bahçesine dolarken, bunu engellemek için hemen evinin önüne kaldırım yapılmasını istemiş. Kaldırım yapılmış ancak yağmur suları için gider yapılmayınca  bağlantı yolunun bütün suyu yine kapısının önünde birikmeye başlamış. Bayram bunun için de belediyeye başvurmuş ancak 2015 yılında başvuruda bulunmasına rağmen ne gelen ne de giden olmuş.

Sudan ve çamurdan evine giremeyen Sabahattin Bayram, kendi çabası ile kaldırımın önüne küçük bir kuyu kazarak gider yapmaya çalıştığını, ancak koca ağlantı yolunun yükünü kaldıramayan bu giderin de işe yaramadığını söyleyerek, yetkililerden yardım istedi.

2 yıldır yaşadığı sıkıntıyı anlatan Bayram, ? Bağlantı yolunun suyunun tamamı bahçemize girdiğinden dolayı belediyeye kaldırım taşı yaptırdık. Ama gider yapılmadığından dolayı gölet oluşmakta.Bizi rahatsız ediyor. Kapılarımız çamur içinde. Ben yıkamaktan yoruldum. Belediye Başkanımızdan rica ediyorum. Bir çözüm bulunmasını arz ediyorum.? Dedi.

2015 yılında gider yapılması için belediyeye başvurduğunu söyleyen Bayram, kendisine bir yazı geldiğini ancak bunca süredir hala ilgilenilmediğini dile getirdi.

Bayram, ? Yazıda yapılması gerekenler yapılacaktır deniyor ama ben Hacca gittim geldim hala yok. Ana arter yapılmıştı ama bir 10 metrelik yerimize bağlantı yapılmamış. Bu suyun yaptığı göleti belediyeye resimleriyle gönderdim. Fakat bir çare bulunmadı.Kendim bir gider bağladım ama o da asfaltın suyunu kaldırmıyor.? Şeklinde konuştu.

Bağlantı yolunun hemen kenarında olan boş bir arazinin de yeşillendirilerek park olarak kullanılması talebinde bulunduğunu söyleyen Sabahattin Bayram, alanın boş durmasındansa mahallelinin vakit geçirebileceği park alanı olarak kullanılabileceğini, ancak bu talebine de hala cevap alamadığını söyledi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.