BİR ARKADAŞLARI FELÇ GEÇİRMİŞ

BİR ARKADAŞLARI FELÇ GEÇİRMİŞ

Atatürk Devlet Hastanesinin yeni binasına taşınması ile birlikte yıllardır aynı yerde çalışan taksiciler de yeni yerlerine taşındılar. Ancak yeni hastane önünde konuşlanan taksicilerin durağı olmaması,  düzensizlik bir yana, taksicilerin de bu soğukta araçlarında müşteri beklemek zorunda kalmalarına neden oluyor. Taksicilerden biri, soğuk yüzünden  felç geçirmesi nedeniyle yoğun bakımda tedavi görüyor.

Düzce yeni hastanesine kavuştu ancak hem hastanenin içinde hem de dışında eksiklikler oldukça fazla. Özellikle çevre düzenlemesinin tam anlamıyla yapılmamış olması, hastane önünde karışıklığa yol açıyor. Hem hastane personeli hem de vatandaşların araç yoğunluğu ilk günden bu yana park sorunu yaşanmasına neden olurken, bir sorun da taksiciler yaşıyor.

Hastaneyle birlikte yer değiştiren ancak durakları olmadığı için sokakta müşteri bekleyen taksiciler de bu düzensizlikten oldukça dertliler.

Uzun süredir  hastane önünde taksicilik yapan vatandaşlar yeni bina bitince yeni yerlerine geçtiler ancak sorunlar da onlarla beraber geldi.  Hastane önünde yazıhaneleri bulunmayan taksiciler, yetkililerden sürekli yapılacak sözü almalarına rağmen hala yapılmadığını söylerken, soğukta bekledikleri için bir taksicinin felç geçirdiğini ve yoğun bakımda yattığını bildirdiler.

Araçlarının içinde beklediklerini söyleyen taksiciler, yazıhane yapılması için yetkililerle görüşmeye gittiklerinde bazen muhatap bulamadıklarını belirtiler.? Fakirin ekmeği umut? diyen taksiciler beklediklerini söylerken, 15 güne kadar durak yapılacağın söylendiğini de sözlerine eklediler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.