KEŞİR VE KESKİN SAHAYA İNDİ

KEŞİR VE KESKİN SAHAYA İNDİ

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve İl Başkanı Hikmet Keskin, referandum çalışmaları için sahaya indi. Spor Sokaktaki çay ocaklarını ziyaret eden Keşir ve Keskin vatandaşlarla birlikte çay içti, soruları ve sorunları dinlediler.

Nisan ayında yapılacak olan yeni anayasa referandumu için sahaya çıkan AK Parti?de vatandaşlara referandumda neden evet oyu verilmesi anlatılıyor. AK Parti Düzce Milletvekili, Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ayşe Keşir ile Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ikna turlarına başladı. Spor Sokaktaki çay ocaklarını ziyaret eden Keşir ve Keskin, vatandaşlarla hem çay içti hem de sohbet etti. Bir yandan vatandaşların sorunlarını dinleyen Keşir ve Keskin, bir yandan da referandum ile ilgili ilgili soruları cevaplandırdılar.

Vatandaşların sorunlarını ve sorularını dinlediklerini kaydeden AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ? Referandum sürecine giriyoruz. Bizler her daim vatandaşlarımızla iç içeyiz. Milletvekillerimiz de Ankara?daki çalışmalarının ardından ilimizde çalışmalara devam ediyorlar. Hemşehrilerimizin hem sorunlarını dinliyoruz hem de yeni anayasayı anlatıyoruz. Bundan sonra daha fazla kişiye ulaşarak referandumda neden evet oyu verilmesini anlatacağız? ifadelerinde bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.