LİDER OLMAK KOLAY LİDER KALMAK ZOR

LİDER OLMAK KOLAY LİDER KALMAK ZOR

Düzcespor Teknik Direktörü İskender Eroğlu, havay girmeden ayakları yere sağlam basan bir takım olarak hedefleri doğrultusunda ilerleyeceklerini söyledi, ? Lider olmak kolay, lider kalmak zor? dedi.

Düzcespor haftalık olağan basın toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıya, Basın Sözcüsü Taner Met, Sportif Direktör Habib Şenol Yılmaz, Teknik Direktör İskender Eroğlu ve kaleci Salih  katıldı.

Teknik Direktör İskender Eroğlu, Kırıkkale maçının değerlendirmesini yaparken, rakibin konumunu düşünmediklerini ve galibiyete odaklandıklarını söylerken, gol haricinde rakibe yarım pozisyon dahi vermediklerini belirtti.

?Lider olmak kolay lider kalmak zor? diyen Eroğlu, ayakları yere sağlam basan bir takım olarak ? havaya girmemiz lazım? dedi.

Düzcespor?un Bodrum maçı dışında çok gol yiyen değil çok gol atan bir takım olduğunu söyleyen Eroğlu, cezalı ve sakat oyuncular hakkında bilgi verdi.

Kaleci Salih Şenbaş, takımdaki birlik beraberliğin başarıyı getirdiğini söyledi, taraftara takımı yalnız bırakmama çağrısında bulundu.

Basın Sözcüsü Taner Met, dün akşam Spor Sayfası?nda Hasan Kaya?nın başlattığı prim kampanyasından söz ederken, bu tarz desteklerin itici güç oluşturduğunu belirtti.

Düzcespor  Sportif direktörü  Habip Şenol Yılmaz ise, deplasman maçlarında yaşanan olaylara değindi, Düzcespor?un haklarını aramak için yasal haklarını kullanacaklarını ifade etti, ? Düzcespor sahipsiz değil.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.