DÜZCELİ ARAÇ ÇORUM'DA KAZA YAPTI

DÜZCELİ ARAÇ ÇORUM'DA KAZA YAPTI

Düzce'den Amasya'ya asker yakınlarını acemi birliğine teslim etmek için giden Düzceli Enes Doğan idaresindeki araç, Çorum'un Sungurlu ilçesinde kaza yaptı, trafik kazasında 1 kişi öldü 9 kişi yaralandı.


Kaza, Sungurlu-Çorum karayolunun 35. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Çorum'dan Sungurlu istikametine seyir halinde olan Sadık Gündüz yönetimindeki 06 FZ 4725 plakalı otomobil iddialara göre kavşaktan dönmeye çalışan Enes Doğan yönetimindeki 81 BD 883 plakalı otomobil ile çarpıştı. 


Kazada her iki sürücü ile otomobillerde yolcu olarak bulunan Damla Gündüz (18), Songül Gündüz (33), Serbay Bekçi (31), Sinan Gümüş, Sercan Bekçi, Rıza Gündüz, Volkan Şefik ve Ebru Parlak yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu İtfaiyeye, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Sungurlu Belediyesi İtfaiye ekipleri yaralıları sıkıştığı yerden çıkarttı. Yaralılar, ambulanslarla Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Rıza Gündüz hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.