MİLLETVEKİLLERİ VE İL BAŞKANINA SORDU

MİLLETVEKİLLERİ VE İL BAŞKANINA SORDU

CHP İL Başkanı Zekeriya Tozan, Düzce Milletvekilleri ve Ak Parti İl Başkanına cevaplaması için sorular sordu, Devlete terör sızmasında FETÖ?nün gerekçe gösterildiğini söylerken,   ?FETÖ? nün sızabildiği sistem içerisine; Kaç Milliyetçi ve Cumhuriyetçi Sendika üyeliği olan veya sempatisi olan; Rektör, Vali, Kaymakam, Dekan, Milli Eğitim Müdürü, Okul Müdürü hatta Postane Müdürü sızabilmiştir?? dedi.

 MHP-AKP uzlaşısı ile TBMM? de oylamaya sunulan ve kabul edilen Anayasa Teklifi için gerekçe olarak ??SİSTEMDE TIKANMA??  ve  ??DEVLETE TERÖR SIZMASI?? gösterildiğini söyleyen CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan, bahse konu tıkanmanın halk tarafından daha iyi anlaşılması için Ak Parti İl Teşkilatı ve Milletvekilleri tarafından cevaplanmasını istediği sorular sordu.

Tozan, ? Ak Parti iktidarı 14 yıl boyunca TBMM? ne hangi kanunu sunmuştur ve kabul edilmemiştir??

?Ak Parti İktidarının çıkardığı kaç kanun Cumhurbaşkanı tarafından veto edilmiştir??

?14 yıllık iktidarları boyunca Kamu İhale yasası kaç kez değiştirilmiştir ve ne gibi tıkanmalar yaşanmıştır??

?Devlete terör sızmasında FETÖ gerekçe gösterilmektedir.  FETÖ?nün sızabildiği sistem içerisine; Kaç Milliyetçi ve Cumhuriyetçi Sendika üyeliği olan veya sempatisi olan; Rektör, Vali, Kaymakam, Dekan, Milli Eğitim Müdürü, Okul Müdürü hatta Postane Müdürü sızabilmiştir?? şeklinde sorduğu soruların cevabını istedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.