BİRLİK BERABERLİK ÇAĞRISI

BİRLİK BERABERLİK ÇAĞRISI

Düzcespor?da yönetimi, teknik kadrosu, futbolcusu ve taraftarı ile yakalanan Düzcelilik ruhuna seçilmişlerin de destek vermesi bekleniyor. Şampiyonluğun en büyük adayı olan Düzcespor için birlik beraberliğin şimdi tam zamanı.

Düzcespor haftalık olağan basın toplantısı bugün gerçekleştirildi. Basın Sözcüsü Taner Met, Teknik Direktör İskender Eroğlu ve futbolcu Tayfun Yanar katıldı.

Düzcespor Basın Sözcüsü Taner Met, ? 3 puanla karşınıza çıkmak isterdik? diye yaptığı kısa açılış konuşmasının ardından Teknik Direktör İskender Eroğlu, Kırıkhan maçında ilk yarının konuk takım ikinci yarının Düzcespor lehine geçtiğini belirtti, ? tabi ki hatalar yaptık? derken, bu hataların tekrarlanmayacağını ümit ettiğini söyledi.

 


BİRLİK BERABERLİK ÇAĞRISI paylaşan: duzcetv

 

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Eroğlu, hem yeni hem eski oyuncularla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Eroğlu 18 Temmuz sahasıyla ilgili bir soruyu cevaplarken yetkililere seslendi, Yomra maçı öncesinde havanın da güzel olduğunu söyleyerek sahaya iyi bakılmasını istedi.

Kırıkhan maçında alınan 1 puanın ve bu hafta yine iç sahada oynanacak Yomra maçı ile avantajın devam ettiğini söyleyen Eroğlu, bu avantajı kullanarak Yomra karşısında puan ya da puanlar almak istediklerini dile getirdi.

?Bizim taraftarımız şampiyon olacağımıza çok inanmış? diyen Eroğlu, maçlarda bilinçli davrandıklarını ve hatalı davranmanın takıma zarar vereceğinin farkında olduklarını vurguladı.

Düzcespor yönetiminin, seçilmişlerden, milletvekillerinden, Bakan?dan, işadamlarından yeterince destek almadığını söyleyen Taner Met, şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olarak bundan sonra gerekli desteğin verileceğine inandığını belirtti.

Başarılı futbolcu Tayfun Yanar ise, o sene bu sene diyerek yola çıktıklarını söylerken,  sezon sonunda şampiyon olacaklarına inandıklarını ifade etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.