Düzce Belediye Gençlik ve Spor Kulübü web sitesi yenilendi

Düzce Belediye Gençlik ve Spor Kulübü web sitesi yenilendi

Düzce Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, kulübe ait resmi internet sitesini yenilenen yüzüyle hayata geçirdi. 


Serbay Interactive sponsorluğunda hazırlanan Düzce Belediye Gençlik ve Spor Kulübü resmi internet sitesi sayesinde A takımların yanı sıra altyapı takımlarıyla ilgili de her türlü bilgiye ulaşmak mümkün olacak. A takımları ve altyapı takımlarıyla ilgili her türlü bilginin kulüp yönetimi tarafından internet sitesine günlük olarak aktarılmaya başlanmasıyla birlikte, Düzce Belediye Gençlik ve Spor?a gönül vermiş taraftarlar da takımlarla ilgili merak ettikleri tüm bilgilere buradan ulaşabilmeleri sağlanmış oldu.


İnternet sitesinin zaman içerisinde daha da zengin bir içeriğe sahip olacağını söyleyen kulüp başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu, ?Kulübümüzün resmi internet sitesini günümüz koşullarına göre güzel bir tasarım ve altyapıyla taraftarlarımız ile buluşturduk.

Yönetim olarak www.duzcebelediyespor.org adı altında resmi site oluşturduk. Sitemiz alt yapı ve tasarım çalışmaları Serbay Interactive reklam ajansı sponsorluğunda hazırlandı. Takımla ilgili günlük bilgileri anında siteye koyuyor ve paylaşıyoruz.

Daha geniş bilgi paylaşımı ile ilgili her geçen gün web sitemizi zenginleştirme çalışmalarımız sürüyor. Mobil cihazlar başta olmak üzere her türlü uygulamaya uygun halde tasarlanan sitemiz camiamıza hayırlı olsun? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.