KÖFTECİDEN PARA VE MEŞRUBAT ÇALDILAR

KÖFTECİDEN PARA VE MEŞRUBAT ÇALDILAR

Bu sabaha karşı eski sanayi sitesinde bulunan bir köfteciye giren üç hırsız köfteciden 600 TL para ile dolaptaki meşrubatları alarak kayıplara karıştı. Polis ekipleri hırsızların kaçtığı aracın yine eski sanayide olduğunu tespit edince yapılan operasyonda 4 kişi kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Hırsızlık olayı bu sabaha karşı eski sanayi çarşısında bulunan bir köfteci dükkanında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, köfteci dükkanına gelen 3 hırsız önce camı kırdı ardından içeri girdi, 600 TL para ile dolapta bulunan meşrubatları alarak kayıplara karıştı.

Sabah dükkana gelen iş yeri sahibi dükkanın camının kırık olduğunu ve hırsızlık olayının yaşandığını fark ederek emniyet ekiplerine haber verdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü hırsızlık büro ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Hırsızlık olayı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Hırsızların kaçtığı otomobili tespit eden emniyet ekipleri, aracın  akşam saatlerinde yine eski sanayi civarında görüldüğü ihbarı üzerine harekete geçti. Eski sanayi çarşısında şüpheli araç içerisinde bulunan 4 kişi emniyet ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler elleri kelepçelenerek ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Sabaha karşı 05.40 sıralarında köfteci dükkanının bulunduğu bölgeye doğru keşif için giden hırsızlardan biri daha sonra tekrar  yol ortasından geriye dönerek bir süre ortalıktan kayboluyor.

Aradan bir sürü geçmesinin ardından 3 hırsızlık şüphelisi köfteci dükkanına yaklaşarak önce dükkanın camını kırıp dükkana giriyor. Hırsızlar kasada bulunan 600 TL para ve meşrubat dolabındaki meşrubatları alarak kayıplara karışıyor.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.