POLİSTEN KAÇAMADILAR

POLİSTEN KAÇAMADILAR

Girdikleri bir büfeden alkol ve sigara çalan hırsızlar, polis tarafından kısa sürede yakalandı. Büfeye giren 4 hırsızın hırsızlık anı ise kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgilere göre Beyciler Mahallesi?nde Akçakoca yolu üzerinde bulunan bir büfeden Cuma gecesi alkol ve sigara hırsızlığı oldu. Büfenin camlarını kırarak içeri giren hırsızlar büfede bulunan yaklaşık 5 bin TL?lik sigara ve alkol çalarak kaçtılar.

 

 

Büfenin camlarının kırılmış ve büfenin içinin dağılmış olduğunu gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri ve Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Gasp Büro Amirliği ekipleri ile olay yeri inceleme ekipleri gelerek inceleme yaptılar. Titiz bir çalışma yapan ekipler büfede ve büfe çevresinde bulunan güvenlik kameralarını da tek tek incelediler. Ekipler hırsızların A.S., F.K., E.S ve M.Y olduğunu belirlediler. Hırsızları yakalamak için çalışma başlatan ekipler, 24 saat geçmeden 4 hırsızı evlerinde yakalayarak ifadelerini almak üzere Emniyet Müdürlüğü?ne götürdüler.

Saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedilen hırsızlık olayında büfe önüne gelen hızlık şüphelileri burada büfenin etrafında bir süre dolaştıktan sonra güvenlik kameralarını fark ederek büfenin elektrik şalterinin kapatıyorlar. Kameralar kapandıktan sonra ise hırsızlık olayını geçekleştiriyorlar.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.