ZİRVE MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR

ZİRVE MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR

Türkiye Voleybol liginde haftayı puansız kapatan Düzce Belediyespor Voleybol takımının zirve mücadelesi devam ediyor. Deplasmandan şansız bir şekilde yenilgi ile dönen Voleybol takımının Play-Off mücadelesi devam ediyor.

Türkiye Voleybol Erkekler 1.Ligi A Grubu 21.Hafta maçında deplasmanda Konya Büyükşehir Belediyespor'a 3-1 yenilen Düzce Belediyespor Voleybol takımı zirveden kopmadı. Konya deplasmanına giden Voleybol takımı ilk sette rakibini  25-27 yenerek 1-0 öne geçti. 2.sette kazanan son topta rakip takım oldu:  26-24.  3.sette ekip bu seti 25-15 kaybetti ve maçta 2-1 yenik duruma düştü. 4.sete maça dengeyi getirmek için çıkan Voleybol takımı bu seti 25-20 ve maçı da 3-1 kaybetti. Bu sonuca rağmen Düzce Belediyespor?un Play-Off için şansı devam ediyor.

TBL 1.Lig 23.hafta maçında Düzce Belediyespor Basketbol takımı deplasmanda güçlü rakip Nesine.com Eskişehir Basket ile karşılaştı.  Heyecanlı geçen maçta son gülen takım ev sahibi oldu: 88-74.

Düzce Belediyesi Kız Basketbol takımı Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi (KBBL) 15.hafta maçında İstanbul?da Fenerbahçe ye 93-76 mağlup oldu. Düzce Belediyespor Kız Basketbol takımı İlk periyotta daha etkili bir oyun ortaya koydu ve 1.periyodu 27-26 önde kapadı. Sonraki setlerde ev sahibi oyuna ağırlığını koydu ve maçı 93-76 kazandı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.