TÜRKİYE YOLLARI BUNU DA GÖRDÜ

TÜRKİYE YOLLARI BUNU DA GÖRDÜ

Yollar bunu da gördü. Trafikte ikiz plakadan sonra ikiz araçta ortaya çıktı. Aynı model ve tip araçlardan bir tanesi başka şehirde yediemin otoparkında park halindeyken uyanık sürücü aracın bir benzeriyle trafikte dolaşmaya devam etti. İkiz aracı ise Bayraktar Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri yakaladı.

Türkiye yollarında bu da oldu. Çok sık rastlanan ikiz plaka vakalarının ardından ikiz araç olayı da ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre; E.G.?nin kullandığı 48 RS 425 plakalı kamyonet Otoyol Düzce kesiminde 3 yol köprüde plaka sorgulama sisteminde trafikten men olarak çıktı.

Uyarıyı dikkate alan Bayraktar Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri kamyonetin peşine düşerek aracı kısa sürede yakaladı. Yakalanan kamyonetin şasi numarasının silindiğinin gören ekipler, ayrıca aracın yapılan detaylı sorgusunda aynı model ve tip bir başka aracın Bolu?da yediemin otoparkında park halinde olduğunu belirleyen jandarma ekipleri ikiz aracı da trafikten men ederek otoparka çektiler. Plakanın gerçekte hangi araca ait olduğu ise bilirkişi raporunun ardından ortaya çıkacak. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.