HERŞEY BİTMİŞ GİBİ ALGI YARATILMAMALI

HERŞEY BİTMİŞ GİBİ ALGI YARATILMAMALI

Düzcespor basın toplantısında konuşan Teknik Direktör İskender Eroğlu, Yomra maçıyla ilgili olarak karalar bağlamanın bir anlamı olmadığını söylerken, Taner Met ise , her şey bitmiş gibi bir algı yaratılmasının doğru olmadığını belirtti.

Düzcespor haftalık olağan basın toplantısında gündem Yomra maçında kaybedilen liderlikti.Toplantıya Basın Sözcüsü Taner Met, Sportif Direktör Habib Şenol Yılmaz, Teknik Direktör İskender Eroğlu ve futbolcu Emre katıldı.

Düzcespor Basın Sözcüsü Taner Met, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Düzcespor?un resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımı paylaşanlar arasında çekilecek kurada hediye olarak bir çiftin restaurantta yemek yiyeceğini söyledi. Taner Met çekilişi yaparken kazanan talihli ise İlter İmamoğlu oldu.

Met, Yomra maçında alınan beraberlikle her şey bitmiş gibi bir hava yaratılmasının çok doğru olmadığını vurgularken, kalan 12 hafta sonunda Düzcespor?un arzu edilen yerde ligi bitireceğine inandığını belirtti.

Sportif Direktör Habib Şenol Yılmaz, son iki maçta çok sayıda seyircinin dışarıda kalmasıyla ilgili bir soruyu yanıtlarken, 5 bin kişi kapasiteli olan statta kapılar kapandıktan sonra tribünlerde boşluk olduğunu fark ettiğini söyledi, önümüzdeki hafta seyirci talebini karşılamak için ciddi çalışma yapılacağını kaydetti.

Teknik Direktör İskender Eroğlu, Yomra maçının değerlendirmesini yaparken, ilk yarıda üstünlüğün Düzcespor?da olduğunu dile getirdi.

3. ligde bulunan 55 takım arasında en az mağlup olan takımın Düzcespor olduğunu belirtirken, takımda motivasyon eksikliği olmadığını vurguladı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Eroğlu, hak ettiğini düşündüğü oyuncuları kadroya aldığını söylerken, performansını yükselten oyuncuyu ilk 11?de oynatma konusunda sıkıntı yaşanmayacağını dile getirdi.

Aynı konuda konuşan Bası Sözcüsü Taner Met ise, aslolanın Düzcespor olduğunu söyledi, hiçbir oyuncunun Düzcespor?a küsme lüksü olmadığını vurguladı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.