GÜNEY'DEN KAÇAMAK CEVAPLAR

GÜNEY'DEN KAÇAMAK CEVAPLAR

Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güney, S plaka uygulamaya başlarken herkesin tepki gösterdiğini söyledi, ? belediye kazanç elde etmeye çalışıyor? iddialarının doğru olmadığını belirtirken, bir şoförün, ? kazanmıyor musunuz? sorusunu, ? tabi ki kazanacak? şeklinde cevapladı.

S plaka,T plaka gibi son aylarda belediyeye gelir getirecek yeni uygulamalarda Ali Güney'in adı anılırken, Güney yaptığı toplantıda pek de şoförlerin anlayacağı dilden konuşmadı. Güne aydınlatıcı bilgiler vererek şoförleri rahatlatmak yerine, sürekli olarak daha geniş toplantıda hepsini konuşacağız diyerek geçiştirme yoluna gitti.

 

 

Öğrenci ve çalışan personelin güvenle, kontrollü şekilde taşınması, korsan taşımacılığın önüne geçilmesi ve servis taşımacılığına bir standart getirilmesi amacıyla geçtiğimiz aylarda uygulamaya geçirilen ?S? plakada servis taşımacılığı yapan işlemecilerin sorunları bitmiyor. Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güney DESOB toplantı salonunda şoför esnafı ile bir araya gelerek S plaka hakkındaki soruları cevaplandırdı.

Güney, ? Bizim görevimiz hem sizin sorunlarınızı dinlemek , bu sorunlara çözüm üreterek hayata sağlıklı ve karlı devam etmeniz. Herkes, bu da nereden çıktı diye tepki gösterdi.Modern bir şehirleşme istiyorsak, bunlar gerekli. Bir çok arkadaşımız dedi ki siz para almaya uğraşıyorsunuz. İçimden gelerek söylüyorum para almak öncelikli değil. Herkes belediye ne kazanacak diye soruyor? derken, katılımcılardan biri ? kazanmıyor mu? diye sordu, Güney ? kazanıyor tabi ki kazanacak? dedi.

Düzce?de alışılmış bir düzen olduğunu söyleyen Güney, ? sizin üzerinize geliniyor diye bir kavram yok? derken, bir çok esnafın plakalarının değerli hale geldiğini söyledi.

Güney, ? Bugün bir çoğunuzun plakaları çok değerli hale geldi. Bunun size ne kadar katkı getirdiğini göreceksiniz.karşılıklı konuşacağız. Bunu bir emir ya da talimat olarak düşünmeyin. 9 haziran 2015 tarihinden önce servis işi yaptığını belgeleyen herkese 31.12.2015 tarihine kadar vermeye çalıştık.? Dedi.

?biz yaptık oldu mantığı? gibi bir uygulama olmadığını söyleyen Güney, kendilerinin de eksiklikleri olduğunu vurguladı.

Toplantıda zaman zaman şoförler Güney?e sorular sordu. S plaka alan işletmecilerin servisçilikten başka bir iş yapamadığını söyleyen bir şoförün sorusunu, ? Kanunları biz koymuyoruz. Karayolları Taşımacılığı kanunları var. Öncelikle biz sonra sizin uyması gerekiyor.? Şeklinde cevapladı.

Toplantıda şöförler kafalarına takılan sorulara cevap aradı, Güney, bir kez daha bir araya gelerek daha ayrıntılı açıklamalar yapacağını söyledi.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.