KONURALP?TE UYUŞTURUCU OPERASYONU

KONURALP?TE UYUŞTURUCU OPERASYONU

İl Emniyet Müdürlüğü, Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri başarılı bir operasyonla uyuşturucu tacirlerine büyük darbe vurdu. Uyuşturucu ile mücadele kapsamında sokak satıcılarına yönelik yürütülen planlı çalışmalarda Konuralp Çiftepınarlar Mahallesi ve Orhangazi Mahallesi civarında organize olarak uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şahıslara yönelik yapılan uzun süreli takipler neticesi, şüpheli 8 şahıs düzenlenen eş zamanlı operasyon sonucu Örgüt Faaliyeti Çerçevesinde Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan yakalandı.

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda satışa hazır vaziyette 95 gram Sentetik Kannobinoid maddesi, 32,2 gram Esrar maddesi, 1 Adet Ruhsatsız Av Tüfeği, Uyuşturucu satışından elde edilen 1.705TL nakit para elde edildi.

Şüpheli şahıslardan uyuşturucu madde temin ettiği tespit edilen 20 şahıs 90,7 gram Eroin, 51,9 gram Sentetik Kannobinoid(Bonzai), 1 adet Ecstasy Hap ve 1 gram uyuşturucu Meteamfetamin maddeleri ile yakalanarak haklarından uyuşturucu madde ticareti yapmak ve/veya uyuşturucu madde bulundurmak kullanmak suçlarından adli işlemler yapıldı.

 

Örgüt üyesi şüpheli şahıslardan uyuşturucu madde temin ederek örgüt üyeleri ile irtibatlı olarak Uyuşturucu Madde Ticareti yaptığı tespit edilen 4 şahıs farklı tarihlerde dosya kapsamında Tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Örgütlü olarak Uyuşturucu Madde Ticareti yapmak suçundan gözaltına alınan 8 şüpheli şahıs hazırlanan tahkikat evrakları birlikte adli makamlara sevk edilirken, şüphelilerden 1 şahıs Cumhuriyet Savcısı kararı ile 1 şahıs adli kontrol ile serbest kaldı, diğer şüpheli 6 şahıs ise sevk edildiği adli makamlarca Örgüt Faaliyeti Çerçevesinde Uyuşturucu Madde Ticareti Suçundan tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Toplamda soruşturma kapsamında 10 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.