KESKİN NABIZ YOKLUYOR

KESKİN NABIZ YOKLUYOR

Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin anlaşılan o ki zor olanı en sona bırakma mantığıyla referandum saha çalışmalarına şehir merkezinden önce ilçelerde başladı. Geçtiğimiz günlerde Çilimli?yi ziyaret eden Keskin bugün de Cumayeri?nde nabız yokladı.

Referandum tarihinin 16 Nisan olarak netlik kazanmasının ardından partilerde hareketlilik başladı. Ak Parti ve CHP saha çalışmalarına başlarken, öncelikle ziyaretler kapsamına ilçeler alındı. AK Parti İl başkanı Hikmet Keskin de, şehir merkezinde çözülmeyi bekleyen onlarca sorun nedeniyle vatandaşların tepkili olacağını göz önüne alırken, şehir merkezindeki ikna turlarını en sona bıraktığı düşünülüyor.

Geçtiğimiz günlerde Çilimli Kaymakamlık, Belediye, İlçe teşkilatı, muhtarlar ve esnaf ziyaretlerinde bulunan Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin?in bugünkü durağı Cumayeri oldu.

Cumayeri?nde öncelikle ilçe teşkilatı ile bir araya gelen Keskin, ilçe başkanından bilgiler aldı, referandum süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Daha sonra muhtarlar ve Kaymakamlığı ziyaret eden Keskin, buralarda da referandum süreci hakkında konuştu. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.