TOZAN: İKTİDAR REFERANDUM SONRASINI BEKLEMEMELİ

TOZAN: İKTİDAR REFERANDUM SONRASINI BEKLEMEMELİ

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi Savcılar sitesine yapılan terör saldırısını kınayan CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan, ?bizde üç beş çapulcuya bırakılacak Vatan yoktur? dedi. Tozan, Yeni Anayasa ile terörü bitireceğini iddia eden iktidarın referandum sonrasını beklememesini istedi.

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi Savcılar Sitesi bahçesinde bombalı araçla gerçekleştirilen ,11 yaşında bir çocuk ve mahalle bekçisinin yaşamını yitirdiği, 15 kişinin yaralandığı saldırı ile ilgili olarak açıklama yapan CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan,

Tozan, ? Savaşlarda dahi sivillerin hedef alınmadığı gereceği ortadayken; bu canice eylemleri gerçekleştirenler en basit ifade ile ALÇAK? tır. Tarihi Şan, Şeref ve Zaferler ile dolu olan necip Milletimizi böyle alçakça saldırılar ile dize getireceğini sanan terör odakları ve arkalarındaki destekçileri bilmelidir ki; bizde üç beş çapulcuya bırakılacak Vatan yoktur.? Dedi.

 

 

Ardı arkası kesilmeyen terör saldırıları sürerken , Ülkenin referandum sürecine sürüklendiğini belirten Tozan, ?Yeni Anayasa ile Terörü bitireceğini iddia eden Ak parti iktidarı, referandum sonrasını beklememeli ve terörü bitirecek formülünü şimdiden devreye sokmalıdır.? İfadelerini kullandı.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.