SEÇMEN LİSTELERİ ASKIDA

SEÇMEN LİSTELERİ ASKIDA

Anayasa değişikliğiyle ilgili 16 Nisan'da yapılacak referandum için seçmen listeleri bugün muhtarlıklarda askıya çıktı. Listeler 26 Şubat'a kadar askıda kalacak. Burhaniye mahallesi muhtarı İsmail Tanışman vatandaşları son dakikaya kadar beklememe konusunda uyardı, listede adı olmayanların başvuruda geç kalmamasını istedi.

16 Nisan'da yapılacak referandum için seçim takvimi gereğince seçmen listeleri bugünden itibaren muhtarlıklarda askıya çıktı. 26 Şubat'a kadar askıda duracak olan listelere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Mahalle muhtarlıklarına gelen vatandaşlar, listelerden isimlerini kontrol etti.

Anayasa değişikliğiyle ilgili yapılacak referanduma 2 aydan az bir süre kalırken, Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) hazırladığı seçim takvimine göre, muhtarlık bölgesi askı listeleri 26 Şubat pazar gününe kadar askıda kalacak ve muhtarlıklar hafta sonları dahil hizmet verecek.

Muhtarlar seçmenleri, kayıtlarını kontrol etmek için son dakikaya kadar beklememeleri konusunda uyarırken, Burhaniye Mahallesi Muhtarı İsmail Tanışman, 26 şubat sona erecek askı süresinde vatandaşların isimlerini kontrol etmelerini istedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.