EKİPLER TEMİZLİYOR, FİRMALAR BATIRIYOR

EKİPLER TEMİZLİYOR, FİRMALAR BATIRIYOR

Küçük Melen Deresi kenarında  DSİ ekipleri ıslah çalışmalarına devam ediyor, ancak hafriyat firmalarının atıkları çalışmaları geciktiriyor. Düzce?ye yaşanabilir alan çalışmalarına hafriyatlar engel oluyor.

Küçük Melen kenarında ıslah çalışmaları bütün hızıyla sürüyor. DSİ ekipleri aralıksız çalışarak dere kenarındaki pislikleri temizliyor, dere taşkınlarına karşı ıslah projesini hayata geçirmeye çalışıyorlar. Bittiğinde Düzcelilerin zaman geçirebileceği mesire yerlerinin bulunacağı alanda oturma alanları ve parklarda yer alacak ancak dökülen çöpler nedeniyle ekipler sıkıntı yaşıyor.

 

 

Zamanla yarışan ekipler, bakanlığın verdiği süre içinde projeyi tamamlayarak Düzcelilere nefes alabilecekleri alan açmaya çalışırken, bazı hafriyat firmaları ise çalışma yapılarak temizlenen alanlara hafriyat atıklarını boşaltıyor. Bu durumda ekipleri bir hayli uğraştırıyor. Ekipler çalışarak düzenledikleri alanlara dökülen hafriyatları yeniden kaldırmak için yoğun mesai harcıyorlar.

Dökülen hafriyatlar atıkları nedeniyle büyük sorun yaşadıklarını dile getirten proje harita teknikeri Yüksel Önem; ?Biz Düzce?ye daha yaşanabilir alan kazandırmak için çalışıyoruz. Bu proje tamamlandığında; mesire alanlarının bulunduğu, insanlareın oturup stres atabilecekleri alanlar olacak. Çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor ancak çalışma yaptığımız alanlara hafriyat firmaları özellikle gelip kamyonlarıyla hafriyat atıkların ı atıyorlar. Buda bizim zaman kaybetmemize ve doğal olarak ta Düzce?nin zaman kaybetmesine neden oluyor. Yetkililerden ve Düzcelilerden bu projeye sahip çıkmalarını istiyoruz? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.