NEREDEYSE KIŞ BİTTİ?

NEREDEYSE KIŞ BİTTİ?

Düzce her kar yağdığında hiçbir şeyden çekmedi mermer kaldırımlardan çektiği kadar. Bu kış da kar yağdı geçti, şubat ayının neredeyse sonu geldi, ancak belediye kaldırım tırtıklamayı kar yağmadan önce değil bittikten sonra yaptı.

Düzce Belediyesi Fen işlerine bağlı ekipler kaldırım taşlarının üst yüzeylerini makine yardımıyla tırtıklayarak, daha kullanışlı hale getiriyor. Bu çalışma gayet normal. Normal olmayan ise, kış mevsiminde yağan karda bir çok vatandaşın mağdur olmasının ardından karın bitmesi, neredeyse kışın sonuna gelindiğinde bu çalışmanın yapılması.

 

 

Her kar yağdığında Düzcelilerin en çok şikayetinin, bir mermer kaldırımlar iki eriyen karların oluşturduğu göletler olduğu biliniyor. Her kış aynı şikayetler ve aynı görüntüler yaşanırken, vatandaşların daha sağlıklı ve kullanışlı bir şekilde yaya kaldırımlarından yürüyebilmesi için merkez ve çevresindeki kaldırımlara makine yardımı ile tırtıklanıyor. Ancak bu çalışmanın zamanında yapılıp yapılmadığı ise tartışma konusu. Birkaç kez kar yağdı geçti, kaldırımlarda düşen düştü, kış mevsiminin sonuna gelindi, belediye gelecek yıla hazırlık yapıyor olsa gerek kar yağmadan önce değil sonra kaldırımları tırtıkladı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.