TÜRKİYE GENÇ HAYAT VAKFI ÜÇ NESLİ BULUŞTURDU

TÜRKİYE GENÇ HAYAT VAKFI ÜÇ NESLİ BULUŞTURDU

 Anadolu Öğretmen Lisesi Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe; Türkiye Genç Hayat Vakfı Başkanı Beyza Zapsu, Genel Müdür Uğur Gülderen, görevli Sibel Secun ve Necmettin Yevşu katıldı.

Akçakoca Huzurevi'nde yaşamlarını sürdüren yaşlılar ile Düzce Çocuk Esirgeme Kurumu'nda yaşayan kimsesiz ve özürlü çocukları Anadolu Öğretmen Lisesi'nin gençleri ile buluşturan etkinlikte, samimi sohbetlerin yanı sıra müzik eşliğinde oyunlar oynandı. Okul yönetiminin konuklara ikramda bulunduğu etkinlikte, bazı hobi masalarında boyama ve resim çalışmaları yapıldı. Çocuklar ayrıca palyaço ile hoş vakit geçirdi.
Genç Hayat Vakfı Başkanı Beyza Zapsu, vakfın çalışmaları ve yapılan etkinlikle ilgili olarak, "Dört yıl önce 11-18 yaş gruplarına yönelik onların ilgi, ihtiyaçlarını araştırmak, sonuçlar üzerinde çalışıp bir hayat destek programı hazırlayıp çözümüne yönelik bir model oluşturmak amacıyla bu vakfı kurduk. Kurumsal çalışmalara sağladığımız destekler yanında MEB'in desteklediği fakat aktive olamamış projelere işlerlik kazandırmaya çalışıyoruz. Anadolu Öğretmen Lisesi çok önemli ve güzel çalışmalarda bulunuyor. Eğitim öğretimdeki başarılı çalışmalarını çevresinde yaptığını gördüğümüz birçok proje ile destekliyor. Bizlerde bu özverili çalışmalara katkı sağlamaya çalışıyoruz. Güzellikleri yerinde görmek adına bu gün buradayız" dedi.
Yapılan etkinliği çok önemsediklerinin altını çizen Zapsu, "Hayat tek kanattan ibaret değildir. Yaşlısı ile genci ile çocukları ile bir bütün ve uyum içinde bir renk çemberi oluşturarak bütünleşmiş bir Türkiye'yi oluşturmayı arzuluyoruz" ifadelerini kullandı.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.