KOLON ZANNETMİŞLER!

KOLON ZANNETMİŞLER!

Gümüşpınar?da 5 yıl önce bir ev alan Tahtacıoğlu ailesi, daha ev sahibi olmanın sevincini yaşayamadan evin içinde fark ettikleri nesneyle şok yaşadılar. Evin tam ortasında bulunan direği kolon zanneden aile 1 ay sonra kolon değil elektrik direği olduğunu anladı. Şimdi istedikleri, o direğin bir an önce kaldırılması.

Hani bazı yapılanlara ?hangi akla hizmet? cümlesini kullanırız ya, işte Gümüşpınar?da da bu cümlenin tam oturduğu bir durum var. Mahalledeki bir evin  yapıldığı yer  hangi akla hizmet oraya yapıldı dedirtiyor. Çünkü evin tam ortasından bir elektrik direği geçiyor.

 

Tahtacıoğlu ailesi 5 yıl önce Gümüşpınar mahallesinden tek katlı bir ev aldı. Ancak bu ev inşa edilirken yapılan hata, ev sahibi olmanın sevincini yaşayamayan ailenin epeyce başını ağrıttı.

Nazmiye Tahtacıoğlu, maddi imkanı ancak  yettiği için aldığı evin ortasında bulunan direğin etrafının kapalı olması nedeniyle kolon zannettiğini söylerken, 1 ay sonra gerçeği öğrendiğini dile getirdi. Tahtacıoğlu, hiç bilgileri ve suçları olmadığı halde, evin içinde direk olmasından sorumlu tutulduklarını da belirtti.

Tahtacıoğlu, ? Gerçeği öğrenince şok oldum. Gece yağmur yağarken, şimşek çakarken çok korkuyoruz. Sadece bizim evimiz değil arkamızdaki evler de tehlike altında. Benim evim yansa hepsi yanacak. SEDAŞ İl Müdürlüğüne gittim. Evin içinde direkle aldığın için ceza yersin dedi. Uygun yer bulduğum için aldım.Çok da görmedim evi arkadaşımın aracılığıyla aldım. Sadece biz değil herkes kaldırılmasını istiyor.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.