FELAKET SENARYOLARI YAZILMASIN

FELAKET SENARYOLARI YAZILMASIN

Düzcespor basın toplantısında, son maçlarla yaşanan düşüş dile getirildi, felaket senaryoları yazılmasına karşı gelinirken, önümüzdeki Bodrum maçıyla takımın tekrar yükselişe geçeceği vurgulandı.

Düzcespor haftalık olağan basın toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıya, Basın Sözcüsü Taner Met, Sportif Direktör Habib Şenol Yılmaz ve Teknik Direktör İskender Eroğlu katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Basın Sözcüsü Taner Met, geçtiğimiz dönem kayyuma bir gün kala takımı aldıklarını hatırlatırken, borç yükü altında yeni baştan bir takım kurulduğunu söyledi. Met sitemli konuştu, ? Bugün maalesef 2 beraberlik 1 mağlubiyetin sonuna inanılmaz bir felaket senaryoları yazılmaya başlandı? dedi. Met, bütün yükü yönetimin üzerine bırakmanın bu işten sıyrılmanın en kolay yolu olduğunu dile getirdi.

 

 

Teknik Direktör İskender Eroğlu, Dersim maçını değerlendirdi, iyi performans göstermedikleri bir maç olduğunu belirtti, kamuoyunda konuşulduğu gibi bir düşüş içinde olduklarını söylerken, bu düşüşün devam etmeyeceğini vurguladı. Eroğlu, ? Bodrumu yendikten sonra eski şaşalı günlerimize döneceğimizi düşünüyorum? dedi.

Düzcespor?un şampiyonluğu konusunda beklenti olmadan bu beklentiyi sağlamanın başarı olduğunu söyleyen Eroğlu, her düşüşün çıkışı olduğunu söyledi ve taraftarın tedirgin olmamasını istedi.

Sportif Direktör Habib Şenol Yılmaz ise Bodrum maçının önemine değindi, taraftara sağduyu çağrısında bulundu, ancak taraftarın bu maçta tribünden daha farklı bir durumda olmasını istedi. Yılmaz, ? Onların taraftarı bizi mağlup ettirdi burada da maçı bize taraftarımız aldırsın? dedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.