TEŞKİLATLARA BAŞKANLIK SİSTEMİ EĞİTİMİ

TEŞKİLATLARA BAŞKANLIK SİSTEMİ EĞİTİMİ

AK Parti Düzce İl Başkanlığı, Seçim Koordinasyon Merkezinin kurulmasının ardından teşkilatlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili sunum yaptı. 


AK Parti Düzce İl Başkanlığı, geçtiğimiz hafta Ankara Genel Merkez?de Anayasa Değişikliği Referandumu toplantısının ardından Düzce?de de aynı toplantıları gerçekleştirerek önce teşkilatlara değişiklikleri anlatmaya başladı. SKM Başkanı Özgür Bergut tarafından organize edilen toplantılara Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Merkez İlçe Teşkilatı, İlçe SKM Başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, hatip ve hatibeler katıldı.


16 Nisanda yapılacak olan Referandum öncesindeki eğitim seminerini AK Parti Düzce Seçim İşleri Başkanı Sedat Özdemir ve Merkez İlçe Seçim İşleri Başkanı Metin Çalışkan verdi. Madde madde yapılacak olan değişiklikleri ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini kazanımlarının anlatıldığı seminerde üyelerin soruları da cevaplandı.


AK Parti Düzce İl Başkanlığı 25 Şubatta yapılacak olan Referandum Kampanyası başlangıcından sonra vatandaşla bire bir temasa geçecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.