İLK ÖĞRETMENLERİYLE BULUŞTULAR

İLK ÖĞRETMENLERİYLE BULUŞTULAR

Mustafa Kemal Ortaokulu, 8.Sınıf öğrencilerini ilkokul öğretmenleriyle buluşturmaya devam ediyor. Geleneksel hale gelen buluşmaların bu yıl üçüncüsü yapıldı. 8.sınıf öğrencileri ilkokul öğretmenleriyle doyasıya hasret giderdi.

Bu yıl etkinliğe, Sema Yüksel,Nuray Gösterişli,Ali Çelebi,Fatma Buran,Havva Ezgin Rehber,Sema Türkmen,Afer Güler,Özgür Akça,Arzu Ulutaş, Hacer Yılmaz,Hamdi Korkmaz katılırken, Rehberlik ve Kariyer planlama derslerinde etkinlik yapıldı.

Etkinliğe katılan öğretmenler ,eski öğrencileriyle hasret gidermelerini sağlayan bu etkinlikten çok memnun olduklarını dile getirdiler.Bu vesileyle öğrencilerini daha yakından takip etme fırsatlarını bulduklarını belirttiler.

Okul Müdürü Muhsin Celep, amaçlarının TEOG sınavı öncesi öğrencilerinin biraz olsun rahatlamasını sağlamak ve morallerini artırmak olduğunu belirtti.

Öğrencilerin ilkokul öğretmenlerini gördüklerinde mutlulukları gözlerinden okunuyordu.Öğrenciler ilkokul öğretmenlerinin konuşmalarını can kulağı ile dinleyip,hüzünlü bir şekilde çiçekle uğurladılar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.