REHBER ÖĞRETMENLERE SEMİNER

REHBER ÖĞRETMENLERE SEMİNER

Düzce?de görev yapan rehber öğretmenlere yönelik olarak  üniversite sınavı öncesi eğitim semineri düzenlendi. Üniversite sınavı sonrası öğrencilerin yapacakları tercihlerde hataya yer vermemek için yapılan eğitim seminerine 79 öğretmen katıldı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Bölge Temsilcisi Orhan Aydoğmuş bugün Hızel Otle?de Düzce?deki eğitimcilere seminer verdi. Özellikle Rehber öğretmenlerin YGS sonrası yapılacak tercihlerle ilgili bilgilendirildiği seminerle ilgili açıklama yapan  Aydoğmuş, mesleki gelişime katkı amacıyla düzenlendiğini dile getirdi.

 

 

Aydoğmuş, ? Tercihlendirmede ciddi hatalar yapılmaktadır. Bu hatalarımızı en aza indirebilmek amacıyla, bölgedeki bütün rehber öğretmenlerin mesleki gelişimine faydalı olmak amacıyla yaptığımız bir çalışmadır. Bu çalışmayı illerimizin çoğunda yapıyoruz.İl Milli Eğitim Müdürlükleri ve Rehberlik Araştırma Merkezleri ile ortak bir çalışma yürütmüş oluyoruz. 79 öğretmenimiz bugün katıldı. Öğretmenlerimiz açısında çok verimli çalışma oldu.? Dedi.

Tercih yaparken ailelerin dikkat etmesi gerekenler konusunda da uyarılarda bulunan Aydoğmuş, sağlıklı sonuç almak için rehber öğretmenleri ile iyi iletişim içinde olunması gerektiğini belirtti.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğretim Görevlisi Elif Aluç ve Pelin Karahanlı tercih dönemine donanımlı bir şekilde girmek ve görüş alışverişi yapmak için bu hizmet içi eğitim seminerlerinin düzenlendiğini söylediler.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.