EN KAPRİSLİ BAŞKAN YARDIMCISI KİM?

EN KAPRİSLİ BAŞKAN YARDIMCISI KİM?

Düzce  Belediyesi?nin en kaprisli belediye başkan yardımcısı, iddiaya göre 3 ayda bir ? küstüm oynamıyorum? diyerek adeta belediyeyi elinde oynatıyor. Elini güçlendirmek için sık sık bu yola başvuran başkan yardımcısı acaba kim?

Düzce Belediyesi?nde Başkan Mehmet Keleş?in 4 Başkan yardımcısı var. Biri belediyecilikte eski bildik bir isim, biri 2014 yerel seçiminde STK temsilciliğinden belediye başkan yardımcılığına gelen bir isim, biri eski bürokrat, son olarak ise geçtiğimiz aylarda birim müdürlüğünden başkan yardımcılığına getirilen bir isim. 

Belediye Başkan yardımcıları kendi sorumluluk alanlarında görevlerini iyi ya da kötü yaparken, 2014 yerel seçimlerinden sonra oluşan bu kadroda nedense hep olumsuz konularda ismi öne çıkan tek başkan yardımcısının hep aynı isim olduğu biliniyor.

 

 

Belediye Başkanının desteğiyle kendisini adeta dokunulmaz zanneden bu isim, göreve geldiği günden bu yana sürekli  menfaate dayalı iş ve işlemler yapmak iddiasıyla anıldı.

Düzce Belediyesi?nde var olan gruplaşmalar, birilerinin öne çıkma sevdası, bilinen gerçekler. Bir de bunların üzerine, adı geçen belediye başkan yardımcısının her üç ayda bir ?küstüm oynamıyorum? edasıyla istifa etmek istediği, istifasının belediye başkanı tarafından işleme konulmadığı kulislerde çalkalanıyor.

İddiaya göre adeta kapris fenomeni olan bu ismin sürekli ?istifa ediyorum? tehdidinde bulunması, elini güçlendirmek için böyle bir yola başvurduğu iddiasını da beraberinde getiriyor. 

Yine kulislerde konuşulanlar , belediyede kendi kafasına göre takılan bu ismin, şehrin şu anda nereye gittiği, nasıl neler yapılması gerektiği yerine kendi menfaatlerine daha çok kafa yorduğu, içeriden ve dışarıdan gelen tepkilere aldırış etmeden kendi düzenini yürüttüğü yönünde. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.