MUHTARLARDAN SAĞLIK ZİYARETİ

MUHTARLARDAN SAĞLIK ZİYARETİ

Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce şubesi Başkanı Yaşar Çengel ve yönetim kurulu üyeleri İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürü  Dr. Mustafa  Özyörük'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaret sırasında Dr. Özyörük, yeni bir projeyi muhtarlarla başlattı ve gönüllü fahri sağlık müfettişi olarak görev  alacaklarını bildirdi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce şubesi Başkanı Yaşar Çengel, İstilli köyü Muhtarı Hüseyin Şimşek, Mahmure köyü  Muhtarı  Cafer Aydın, Pınarlar  köyü  Muhtarı  Alaattin Üstün  ve  Düverdüzü köy Muhtarı Halit Tekir  İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürü  Dr. Mustafa  Özyörük'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 Ziyaret esnasında  Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Çengel, İl Sağlık Müdürlüğünün vereceği hizmetlerde  muhtarlar olarak yanlarında olduğunu söyledi, ?Birlik ve beraberlik  içerisinde hizmet etmeye  çalışacağız.? Dedi.

İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürü  Dr. Mustafa  Özyörük'ün yaptığı çalışmalarla Sağlık alanında Düzce'nin bir ivme kazanacağına inandığını belirten Çengel, Özyürek?i  Muhtarlar derneğine davet etti, muhtarların bölgelerinde sağlık alanında yaşadıkları sorunu birebir iletme fırsatı bulabileceklerini söyleyerek, sorunların çözümü adına istişare önerisinde bulundu.

 İl  Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Özyörük, Türkiye Muhtarlar Derneği Başkanı  Yaşar  Çengel ve muhtarlara ziyaretten dolayı teşekkür ederken, Türkiye'de  ilk olarak yapılacak  projeyi muhtarlarla başlattığını açıkladı. Başkan Yaşar Çengel ve yönetim kurulu üyelerinin  gönüllü fahri sağlık müfettişi olarak   görev  almalarının memnuniyet verici olduğunu belirtti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.