3 İL'DE EŞ ZAMANLI OPERASYON

3 İL'DE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Geçtiğimiz ay düzenlenen operasyonla uyuşturucu çetesini çökerten polis, aynı şebekenin üyesi olan 15 kişiyi 10 ayrı adreste yakalayarak adliyeye sevk etti.

Düzce merkezli 3 ilde yapılan eş zamanlı operasyonda uyuşturucu çetesi çökertildi. Şubat ayında yapılan operasyonun devamı olan çalışmayla şebekenin 15 üyesi  10 ayrı adreste yakalanarak adliyeye sevk edildi.  Şebekeye uyuşturucu temin eden iki şüpheliden biri olan F.K.  Sakarya?nın Hendek ilçesinde bir diğer şüpheli Ş.Ö. ise İstanbul Esenlerde yakalandı.

Uyuşturucu ile mücadelede başarılı bir operasyona daha imza atan Emniyet güçleri geçtiğimiz ay darbe vurduğu uyuşturucu şebekesinin geride kalan elemanlarına  ikinci darbeyi vurdu.

Operasyonda  5?i, kadın toplam 15 kişi daha gözaltına alındı. Ağa Mahallesi, Çay Mahallesi ve Kiremitocağı Mahallesi?nde 10 farklı adrese şafak vakti düzenlenen operasyonla gözaltına alınan şebeke üyelerinden M.Ö. Ç.Ş. K.E. Z.A M.K. P.B. Ö.B. S.K. R.G. M.K. İ.K. B.K. Ö.Y.ile bu şahıslar İstanbul ve Sakarya?dan uyuşturucu temin eden F.K. ile Ş.Ö.   Emniyetteki sorgularının ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Bilindiği gibi Şubat ayında yapılan operasyonda gözaltına alınan şebekenin 10 üyesi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.