FİRARİ ŞÜPHELİ DE YAKALANDI

FİRARİ ŞÜPHELİ DE YAKALANDI

28 Şubat günü Topçular köyü ilk ve ortaokuluna giren hırsızlar, okulun kantininde bulunan bir miktar para ile öğrencilerin sınav için topladıkları parayı çaldılar. Biri hırsızlıktan daha 7 saat önce hapisten çıkan 2 şüpheli güvenlik kameralarına takıldı.Biri yakalanarak adliyeye çıkartılan şüphelilerden firar eden diğeri ise yapılan titiz çalışma sonucunda Hamidiye mahallesinde bir internet kafede yakayı ele verdi.

Çilimli Topçular köyünde okulda hırsızlık yapan 2 şüpheliden biri yakalandı. Çocukların sınav paralarına göz diken şüphelilerin hırsızlığı yaparken eldiven ve maske kullandıkları tespit edilirken, şüphelilerden A.C. K?ın geçmişte hırsızlık suçundan  16 ayrı dosyası bulunduğu, İ.Y.K?nın ise 19 ayrı dosyası olduğu öğrenildi.

 

Daha önce Çilimli sapağında bulunan özel Sağlık Meslek Lisesindeki hırsızlığı da aynı şahısların yaptığı öğrenilirken, hırsızlar okuldan 450 Bin TL değerinde çek ve 18 Bin TL nakit para çaldılar.

Hırsızlardan A.C.K cezaevinden 28 Şubatta tahliye olduktan 7 saat sonra Topçular okulundaki hırsızlığı gerçekleştirdi.

Çilimli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Düzce Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri ile ortak olarak güvenlik kameralarından yola çıkılarak yapılan çalışmada, Şüphelilerden A.C.K yakalanarak adliyeye çıkartıldı, firarda olan İ.Y.K ile ilgili çalışma devam ederken, firari şüpheli Hamidiye mahallesinde bir internet kafede yakalanarak göz altına alındı.  


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.